No já mám z historie takový jednoduchý příklad.Jeden římský císař,tuším že Vespanius chtěl na svou korunovaci uspořádat velké hry v kterých by vystoupili velcí čtyřnožci z Afriky(Sloni,Hroši...)vyslal tedy skupinu která je měla přivézt do Říma.Skupině celá cesta trvala pět let a stála několik desítek milionů korun(přepočteno na dnešní)!
To si vezměte že chtěli jenom velké čtyřnožce.Jak dlouho asi Noe ta zvířata chytal?To jakmile skončil s chytáním tygrů tak už musel začít chytat mědvědy protože mu umřeli stářím
Nebylo by lepší aby ten čas využil třeba na nějaké dobré skutky či na moralizování nebo obracéní lidí na víru?Tak aby s nimi byl Bůh spokojen a nesnažil se je zavraždit? Dále je docela vtipné že Bůh soudil všechny lidi světa na základě pozorování dvou měst. To doufejme že se dneska kouká na nějaké zapadákovy a ne třeba na Johanesburg či Řím-Vatikán
Toby zde mohla být potopa během chvilky...Ještě mne tak napadlo myslíte že běhal s pinzetou a chytal komáry,blechy,filcky...?
Už jsem tu myšlenku jednou rozvíjel ale živočichové jsou i paraziti.Které si Noe musel narvat do svého těla aby zachránil co nejvíce božího díla,jak musel být asi nafouknutý.Když měl v sobě mozkové červy,hlísty,tasemnice.... chuťovka.Také si musel Bůh dělat velké starosti koho zachránit,je skutečně dobře že zachránil mouchu ce-ce ?